Super Mobilier la comanda

Tel 0741 135 223

Bun venit - alege mobila talogo dryve com h132px
     Realizam  mobilier  numai din PAL melaminat  importat din Italia si Ungaria.

     Asiguram cele mai bune conditii de pastrare si prelucrare,  pentru ca produsul final sa respecte un standard calitativ superior.    Finisajele corpurilor de mobila sunt asigurate prin folosirea accesoriilor, feroneriei, PVC, MDF, banda cant de inalta calitate.   

     Pentru ca micile detalii fac cel mai adesea diferenta, adaptam aceste elemente cerintelor fiecarui client, in asa fel incat sa il reprezinte si sa armonizeze perfect mobila cu spatiul in care va fi introdus.
     Experienta matura a membrilor echipei ne da posibilitatea de a oferi fiecarui client o oferta personalizata, dar si cele mai rentabile solutii de amenajare a spatiului interior si inbunatatirea confortului cu mobila de calitate.  

     La comanda, realizam mobila pentru bucatarii, dormitoare, sufragerii, holuri, spatii comerciale, camera copiilor, birouri,  diverse modele de jaluzele atat verticale, cat si orizontale, decoratiuni, sisteme glisante, alte produse si accesorii de mobilier.  

     Te invitam sa alegi mobilierul dorit la showroom-ul nostru din Botosani, Strada George Enescu, Nr. 22 (capat la 1), suntem intotdeauna constienti de cerintele pietei de mobila si continua evolutie a tehnologiei, am incercat sa fim pregatiti pentru orice provocare, sa oferim servicii complete, functionalitatea si eficienta unui mobilier fiind de maxima importanta.  

Asiguram transport gratuit pentru mobilier in municipiul Botosani.

Mobila dorita la tine acasa! Mobilier calitate italiana !