Super Mobilier la comanda

Tel 0741 135 223

Super mobilier Dryve Com,  mobilier sufragerii, bucatarii, dormitoare

Parteneri

blum feronerieMotivaţia Blum: obţinerea mişcării perfecte. Soluţiile noastre simplifică experienţa în deschiderea şi închiderea dulapurilor, crescând confortul de mişcare în toate încăperile locuinţei. În special în bucătărie.

 

 

chiuvete fat 

FAT ltd a devenit un important producator de chiuvete pentru bucatarie si praguri prefabricate pentru spatiul de dus. Designul inovativ si varietatea de modele, culori si materiale, reprezinta raspunsul nostru la necesitatile clientilor nostri pentru produse de o calitate inalta.

    Piesele de mobilier de birou vor avea anumite caracteristici, specifice stilului pe care l-ati adoptat.

    Un mobilier minimalist va avea dimensiuni reduse, linii drepte, simple, cel contemporan va avea forme organice, nonconformiste. Dimensiunile mobilierului de birou personalizat se aleg in functie de cele ale incaperilor respective; este recomandabil sa nu exagerati in ceea ce priveste numarul pieselor de mobilier, pentru a nu incarca spatiul.

    Este necesar ca incaperile sa fie aerisite, sa fie mobilate cu articolele necesare si, totodata, sa aiba personalitate, sa creeze o legatura cu persoanele care vor pasi in interiorul lor. Un aspect important de care se va tine cont in alegerea mobilierului de birou personalizat este functionalitatea acestuia. Optati pentru un mobilier practic si functional, potrivit spatiului.

    Nu in ultimul rand, materialul si culoarea sunt importante; alegeti un material superior calitativ si rezistent si o paleta cromatica in consonanta destinatia incaperii.

  • mobila-birou-office-3
  • mobilier-relatii-clienti-15
  • mobila-birou-office-31
  • birou-P93
  • mobila-birou-office-32
  • birou-P94
  • birou-P91